Transport og distribution af dagligvarer døgnet rundt​

Skal I bruge en professionel og pålidelig samarbejdspartner inden for transport og distribution? Bjerre & Knudsen A/S er specialiseret i distribution af dagligvarer – primært fødevarer – og fra vores adresse i Aalborg afhenter og leverer vi dagligvarer til kunder primært i Jylland men også i resten af landet.

Vi bestræber os hver dag på at levere konkurrencedygtige transportløsninger. Vi er et mindre transportfirma, og du vil derfor som kunde hos os altid få en skræddersyet løsning. Vi tager både store og små opgaver samt ad hoc-opgaver. Vi tilbyder derudover hjælp til opbevaring af varer på vores lagerhotel i Aalborg.

Derfor skal vi stå for transport og distribution

Vi er kendt for at være stabile og fleksible, og vi kører med alt stykgods. Vi kender kravene til at være en national fødevaredistributør, og vi lægger stor vægt på at udføre vores opgaver med fokus på kvalitet og præcision.

Vores trailere har selvfølgelig både køle- og frysekapacitet med overvågning. Da temperaturen kan styres, kan vi sikre en ubrudt køle-/frysekæde, så dine varer holdes friske fra afhentning til levering.

Alle vores chauffører er omhyggelige og ansvarsbevidste, og mange af dem har lang anciennitet inden for transport og distribution af dagligvarer. De er vant til at håndtere alle typer varer, også de letfordærvelige og skrøbelige varer.

Indhent et tilbud på dit transportbehov

Vil I høre mere om vores arbejde med transport og distribution? Hvis I er interesserede i et tilbud, er I velkomne til at kontakte os på telefon 98 18 58 88, e-mail sea@bjerre-knudsen.dk eller via kontaktformularen her på siden. Vi sammensætter altid en skræddersyet løsning til jeres virksomhed.

Brug for transport?

Få dit tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil vende retur inden for få timer!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe til dig?

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores transportservices eller vores lagerhotel, så ringer vi dig op snarest muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bjerre og Knudsen A/S

Systemvej 14
​9200 Aalborg SV


CVR: 18492571

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 18 58 88

✉ E-mail: sea@bjerre-knudsen.dk

Her ligger vi