Transport og distribution​

​Bjerre & Kundsen A/S speciale er distribution af dagligvarer - primært fødevare i hele Danmark. Vi har i mange år distribueret varer for Danmarks førende dagligvarekæder ud til butikkerne og vi kører alle døgnets 24 timer – 365 dage om året. 

Vores trailere har selvfølgelig både køle og fryse kapacitet med overvågning. Ved at styre temperaturen kan vi sikre en ubrudt køle / fryse kæde og således bevare dine varer friske fra afhentning til levering.

​Vi er kendt for at være stabile og fleksible og kører alt stykgods. Vi kender kravene til at være en national fødevare distributør og lægger stor vægt på at udfører vores opgaver med kvalitet og præcision.

Vores chauffører er omhyggelige og ansvarsbevidste og mange har lang anciennitet. De er vant til at håndtere alle varer, også letfordærvelige og skrøbelige varer.

Vi bestræber os hver dag på at levere konkurrencedygtige transportløsninger. Vi er et mindre firma og du vil som kunde hos os få en skræddersyet løsning tilpasset netop dig.

Ingen opgave er for lille eller for stor og vi tager gerne ad hoc opgaver.

Kontakt os og få et tilbud på din transport. 

Brug for transport?

Få dit tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil vende retur inden for få timer!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe til dig?

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores transportservices eller vores lagerhotel, så ringer vi dig op snarest muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bjerre og Knudsen A/S

Systemvej 14
​9200 Aalborg SV


CVR: 18492571

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 18 58 88

✉ E-mail: sea@bjerre-knudsen.dk

Her ligger vi