Lagerhotel til opbevaring af alle former for tørgods

Mangler I lagerplads i jeres virksomhed? Bjerre og Knudsen A/S kan tilbyde opbevaring af jeres varer på vores eget lagerhotel i Aalborg, der er målrettet erhverv i Jylland. Fjernlageret har plads til 1.000 paller i det opvarmede opbevaringsrum med alarm.

Hvad er et lagerhotel?

På et lagerhotel er der mulighed for længere eller kortere opbevaring af inventar eller varer, alt afhængigt af det aktuelle behov. 

På vores lagerhotel kan vi opbevare alle former for tørgods, primært på paller, og da vi er et transportfirma med speciale i transport og distribution, kan vi også hente og bringe det, der skal opbevares.

Vi fører palleregnskab og har åbent for ind- og udlevering på alle hverdage mellem kl. 7.00 – 15.00 eller efter aftale. Vi har desuden også mulighed for at tilbyde pluklager.

Få et skræddersyet tilbud på jeres opbevaringsbehov

Kontakt os gerne, hvis I har brug for en opbevaringsløsning. Fortæl os om jeres behov, så sørger vi for at skræddersy et uforpligtende tilbud på opbevaring i vores lagerhotel, der passer til jeres virksomheds behov.

Kontakt os allerede i dag på telefon 98 18 58 88 for en uforpligtende snak om vilkår og priser.

I kan også altid skrive til vores e-mail sea@bjerre-knudsen.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. I kan forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Brug for transport?

Få dit tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil vende retur inden for få timer!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe til dig?

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores transportservices eller vores lagerhotel, så ringer vi dig op snarest muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bjerre og Knudsen A/S

Systemvej 14
​9200 Aalborg SV


CVR: 18492571

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 18 58 88

✉ E-mail: sea@bjerre-knudsen.dk

Her ligger vi